EU-FLEX EPP gumis átmeneti idom 198mm (10db/csomag)

EU-FLEX EPP gumis átmeneti idom 198mm (10db/csomag)

3 393 Ft + ÁFA
Bruttó ár: 4 309 Ft

Megosztási lehetőségek:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Print

Az EPP EU-FLEX 198 mm-es átmeneti idom a PE-FLEX EPS légelosztó rendszer eleme, amely lehetővé teszi a piacon kapható szabványos ?200 mm-es szellőzőcsatornákhoz való csatlakoztatását.

A PE-FLEX EPS rendszer teljes mértékben kompatibilis a piacon kapható Spiro acélcsövekkel és rugalmas hajlékony csatornákkal, pl. Ezek az elemek könnyen összekapcsolhatók az EPP EU-FLEX csonkkal, amely tömítésekkel is rendelkezik a szoros csatlakozás érdekében.

Az EPP gumis átmeneti idom deformációnak és mechanikai sérüléseknek ellenálló, ugyanakkor rugalmas habosított polipropilénből készül, amely nagyon jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és vízálló. Alacsony hővezető képességű anyagból készült, lehetővé teszi az elemek „meleg” összekapcsolását problémás hőhidak nélkül.

Az EPP EU-FLEX gumis előnyei:
különböző típusú csövek csatlakoztatásának lehetősége
hőhidak megszüntetése a csatlakozásoknál
nem probléma a csatlakozásokon lecsapódó víz
gyors telepítés
magas hőszigetelés és vízállóság
kis súly

Telepítés:
Az EPP EU-FLEX csőcsatlakozó az EPP cső vagy szerelvény csapvégére (aljzat nélkül) préssel rögzíthető. A csatlakozás tömítettségét a csonkra szerelt tömítés biztosítja. A csatlakozó a rendszer más típusú, ?200 mm átmérőjű kábelekhez való csatlakoztatására szolgál.

Az EPP csatlakozó nem használható a PE-FLEX EPS rendszer egyes elemeinek összekapcsolására, amelyeket a szerelvényekbe integrált aljzatokkal vagy EPS csatlakozással kell összekötni.

Méretek:
Külső átmérő: 198 mm
Belső átmérő: 172 mm
Hosszúság: 100 mm
Minimum vastagság: 12 mm
Anyag: EPS

További információk

Tömeg 1,0000 kg